p-p-p-party!

Igår for jag & gubben en sväng till göteborg & shoppade och hälsade på min moster , där fikade vi osv..Sen for vi hem till mej och duschade och gorde oss iårning . sen for vi till sofia och hade 18-års party för henne , vi 01.30 åkte jag & joel hem och sov . Idag blir det nog att träna med lovisa & petra tror jag :p Efter det ska jag nog städa , tråkigt men det måste göras ! Ha det bra , ses ;D


hos sofia :)Sofia :)





You're my world ♥

DET SVÅRA BESLUTET ! (NAAT)

Tjosan! Egentligen så ska jag ju inte flytta till en egen lägenhet och 1 år , men igår så hittade jag och Joel en lägenhet , som vi ska flytta in i ! Och för mamma&pappa gick det utmärkt så ... Vi ska flytta till en lägenhet den 21 april! Shiit vad jag längtar ! Menmen , nu till nått annat :) Igår blev det iaf shopping med sofia & emma , köpte dock inget men sofia fick med sig typ en hel affär :p Sen åkte jag hem och åt middag med joel och joels mámma och pappa :) Men nu ska jag ta och ducsha , puss !

Grattis Gubben !

Igår blev det värsta PARTYYT ! Mitt hjärta fyllde år , STORT grattis till dej ! Ja ,då blev det alltså party med ella,lovan,petra,emma ,erik , mattias , ville ,oskar också födelsedagsbarnet förstås!Efter den dagen skulle han fara till någonstans typ sthlm och träna elr vad det nu var ;) Och där ska han vara i två veckor ,längtar så hiimla mycket tills han kmr hem ;-) Men jaja,jag har ju mina kompisar :) Nu har det blivit så jävla plugg i veckan,så har inte haft tid med att skriva :/ Menmen..Snart kommer iaf emma&petra,dom hade tydligen hyrt nån film , efter det ska jag nog tvinga med dom båda på lite jogging , haha :) Jaja ,ha det bra !








inget , absolut inget kan få mej att sluta älska dej ♥

Melodifestivelen mys med mitt Hjärta !

Igår så var jag och lovisa ute och spatserade lite på stan , köpte ett par örhängen och en tröja..Sen for jag och lovan hem och badade i hennes nya bubbelbad :) Skönt var det :P Sen ringde mamma och frågade om jag ville ha en as fin kofta från hm för hon var nämligen också och shoppa,och jag sa jag eft jag hade önskat mej den i typ 50 år , men mamma hade inte hittat den någon stans.Sen for jag hem och från lovan och duscha och gorde iårning mej och så kom gubben och vi åt mys middag , sen såg vi melodifestivalen,tyckte inte att rätt person vann,menmen..Nu kommer snart Emma och Mattias så ska nog avsluta nu , Puss !








Älskar dej ♥

11/3

Idag slutade vi tidigt,två lektioner sen stack jag och ella på stan,sen for jag hem och duscha sen kom hjärtat hit,och sen har dagen rullat på.Nu väntar jag bara på att den rätte ska komma in,haha nej,men jag väntar på att den rätta ella och oskar ska komma,haha =P Sen har syrran&David bjudit in oss och komma å äta middag i deras lägenhet..Nu ska jag vara snäll och inte sitta vid datorn när göbben är här , haha . Puss på er alla !



Jag älskar dej mer en allt annat <3






my love is your love ♥


Fem ensamma tjejer ! =D

Igår så var ville,oskar,joel,erik och mattias borta på match,och jag,emma,lovan,ella petra var hemma hos ella och såg en film och sörjde över att våra älsklingar var borta.Men idag kom han iallafall hem.Jag och Joel kollade på lite lägenheter,men det är ju faktiskt ett helt år kvar tills vi ska flytta..Jaja,nu har jag och joel precis lagat en mys middag.Så nu ska jag gå och äta sen blir det att se 'den rätte för rosing'.Ha det bra,puss!










Du är solen jag cirklar kring ♥

Bio Tajjm!

Igår så åkte jag,ella och emma på världens bästa film i taket lyser stjärnorna,jag ville egentligen se bröllopsduellen,men då fyllde emma 17 och vi hade PARTYY!!Menmen..Igår for vi en sväng till stan och jag köpte en t-shirt till hjärtat och örhängen och en väska till mej själv ;D.Jaja,ha det bra!Puss !












baby i loovve you

RSS 2.0