27 april

Igår så var jag med Petra , Sofia , Lovan , Emma & våra boys :P Det var verkligen ett shill väder igår , så vi var ute och grilla osv , jäkligt trevligt ! Sen for jag hem och såg på tv , blen en rätt så tidig kväll med tanke på att det var skola imorrn :) Min förbannade väckarklocka ringde typ 10 min försent , men iaf det var inte hela världen :) Idag så for jag till lovisa efter skolan , vi bakade bullar och bjöd sen joel & Villiam som kom . Efter det for jag hem och mös men gubben och lagade mat osv . . Nu kommar strax Emma & Erik , så nu måste jag kila , Puusss (:









you - everything i need ♥

Flytten :D

Flytten från mamma & pappa gick perres ! Visst kommer jag ha lite hemlängtan , men ändå så har jag längtat så mycket till vi skulle flytta ! Jaja , igår var det skola som vanligt , efter det så for jag ham till min babe och bara myste :) Sen åkte vi till Sofia där Lovan & ville redan var . Där åt vi middag och såg på berg flyttar in , jag och joel åkte hem vid 00.30 och sov . Det var pratat om en låång cykeltur så vi får se ;P Menmen , ha det bra , kyss .









forever and ever tougether ♥

2 mysiga dagar ..

Det var verkligen jätte mysigt ute i stugan ! Vi grillade , åkte skoter osv.. Vi åkte skoter typ en mil :) Askul :).. Soffan - en blivande frisörska gorde frisyrer på mig hela kvällarna  .. Haha :) Igår när vi kom hem gorde jag mig iårning och sen blev det att fara till Emma & Erik , till deras nya lägenhet alltså :) Vi åt popcorn & såg på en film . Sen for jag hem och sov . Idag var det planerat att promenera en riktig lång sväng , så vi får se vad som händer :)  Men just nu tittar jag på lite kläder till skol-avslutningen , jag blev förälskad i en , Men nu måste jag nog gå ;) Ha det bra .




 Gud , jag tror jag är kär =)            Min babe :)





du är det bästa som hänt mig ♥


Vår Väder :)

Shit vad skönt det är när våren börjar komma , igår var det typ 10 + , as skönt :) Menmen .. Idag ska jag , Emma , sofia & lovan + våra boys , åka till Sofias stuga och grilla osv , vi kom´mer hem på typ .. tordag ? Tror att det var så ;) Men innan vi åker ska jag städa rummet , jäättte kuuul ..Haha :) Igår så va jag iaf med ella & emma vi tog en sväng till stan , fikade osv , trevligt värre ! Efter det for jag hem och gorde mig iårning och åkte till gubben och åt middag , sen stannade jag och såg någon film , efter det så åkte vi hem till mig & sovde , vilket var ganska praktiskt eft att vi åker tsm till stugan ! Men nu ska jag dra , ha det bra , kyss =)



 - En söt sofia =)



du är mitt guld ♥

Glad påsk :D

Gud så skönt det är bär våren börjar komma igång på riktigt =D Idag stack jag , lovan , petra och Ella ut en sväng på stan och köpte varsin glass , goott var det :) Igår åt jag middag med Emma & Petran oxå , göött xD Ska bli grymt skönt med påsklov och få vila ut & chilla , men nu måste jag skynda mej , ska hinna duscha innan sofia & lovan kmr , kyss =)



   Emma & Sofia <3=)






Älskar dig Joel ♥


7 April

Igår blev det en sväng till stan med Sofia  &  Lovisa & Petra , trevligt värre :p Efter det for vi hem till petra & bakade :) Sen skjutsade hennes mamma hem mig & lovisa & sofia , då kom min älskling och vi lagade lite mat . Sen skulle han på träning och jag kollade lite film . Nu har jag precis tränat lite Med ella och nu kmr strax lovan & petra :) Förlåt om det blir ett liten inlägg , men det får ni leva med :P Ha're bra , Kyss !

IKEA - Shopping

Igår var jag det skola som vanligt , efter skolan for jag,joel & mamma och handlade lite till våran lägenhet som vi flyttar in i snart :) Köpte lite smått&gott .. När vi var klar sjutsade mamma mig & joel till stan där vi mötte petra & erik och vi handlade lite kläder osv..Idag blir det nog att träna med lovisa och sen plugga , tror jag :) Menmen , ha det bra , Puss !










erika+joel = sant

RSS 2.0