Söndag

Ojojoj..Nu var det ett tag sen sist , men här kommer iallafall ett inlägg !

I torsdags så var det ju sista dagen i veckan , super skönt ! Efter det cyklade jag & sofia hem till henne , sen kom alla brudarna och vi sov allihop hos sofia (: På fredag morgon så var det ett go,go väder så vi gjorde oss lite frukost , sen var vi ute och sola ett tag ,kl 13 cyklade jag hem till min joel som sovit ensam den stackarn :) På kvällen gjorde vi mums middag och såg på berg flyttar in . I lördags kom kusinerna Alexa & Klara som jag fick vara "barnvakt" åt till klockan 21 på kvällen , gick as bra . Faktiskt ! :P Idag är det söndag , skola imorgon , men snart är det ju sommarlov ! Men nu måste jag kila.Kyss !

 - Riktigt skönt väder var det !


                                                                                           Du är allt ♥

Plugg & Prov ..

Nu har det tagit ett tag innan jag blogga sist :P Men det har varit en hel del prov och plugg i veckan . Idag var det ännu ett prov , men snart är dom nog över :) Idag slutade vi tolv , 2 lektioner , sen for vi hem till lovan och baka , kladdkakan är i ugnen nu , så jag gjorde ett inlägg hos lovan :P Men det ska iaf bli rysligt skönt med helg nu , efter denna total jobbiga vecka.Ikväll blir det nog att se så ska det låta med sofia , emma och lovan åså killarna :) Men nu ska jag gå ut och sola , det är så sjukt varmt . Sommar-värme , typ ;) Ha det bra , Puss .








♥ Joel ♥

Dags för update !

Det var ett ganska bra tag sen jag skrev :P

Torsdag :Valborg var verkligen kul ! For till Emma , där lovisa , sofia , ella och petra var , deras boys också , hehe :) Vi grillade kött & chilla ;P

Fredag : Det var ganska varmt så jag & lovisa var ute och sola ett bra tag :) Sen for hon hem , då lagade jag & joel middag och sedan såg vi på så ska det låta .

Lördag : Jag & Sofia var ute och shoppa , sen for vi hem och bakade en kladdkaka ;) På kvällen blev det att se robinson med hjärtat och käka godis , haha ;)

Söndag : Det blev att grilla med emma , erik och gubben hemma hos emma , sen for jag och gubben hem och såg på wipeout , sen söndagsparty med filip & fredrik , sen var det läggdags :)

Idag : Idag var det ännu en skoldag , nu har jag precis kommit hem och ska strax laga midda , bara hjärtat får komma hem först :P
 


Love you , forever and ever ♥

RSS 2.0